м. Львів, вул. Лісна 50а ( р-н Сихів / Зубра )

Щоб оглянути меблі попередньо телефонуйте: 068 917 00 01 ( Viber, Telegram )

073 40 40 284 - Леся

Спільнота у Viber 

 


Оновлення товару! Відео огляд з магазину на Лісній 1.09

Великі знижки на всі меблі

 


Стильний кутовий диван від виробника Celina Home. Дуже елегантна і сучасна модель у високоякісній натуральній білій шкірі. Куток зручний, надійний та не вибагливий у користуванні, адже шкіра має захисне покриття, завдяки якому її легко очищувати від забруднень. Сидіння досить широкі, з високою пружною посадкою; мякі , в міру високі спинки, на яких приємно відпочивати. Диван припіднятий над підлогою на металевих ніжках, це не лише спрощує прибирання, але  і забезпечує гарну циркуляцію повітря та візуально робить кімнату більш просторою.

Розміри 240/220см

Диван нерозкладний, практично в ідеальному стані

Ціна 920євро

 


Стильний кутовий диван у шкірі лимонно-жовтого кольору. Широкий, комфортний і в чудовому стані. Міцний дерев'яний каркас, якісні мякі настили, натуральна шкіра покриває всю поверхню дивану разом з задньою спинкою. Подушки та підголівники знімні, наповнення пух/перо. Розміри 220/ 310 см.

Ціна 800євро,

До кінця тижня продаємо з великою знижкою- всього за 750євро

 


Ефектний шкіряний кутовий диван у яскраво-червоній шкірі. Дуже стильна і зручна італійська модель, стане яскравим акцентом в сучасному інтерєрі. Диван складається з трьох модулів,які молжна використовувати окремо, регулюється ширина двох сидінь, в комплекті 3 подушечки. Розміри 290х290см

Супер ціна-всього 850євро!  /Зі знижкою 750євро!


Кутовий диван в натуральній шкірі теракотового кольору. Диван дуже зручний: мякі і високі сидіння, в міру висока спинка, пухкі подушки, що знімаються. Диван нерозкладний, проте, достатньо просторий щоб зручно влягтися для відпочинку. Розміри 300/150см. Високоякісна натуральна шкіра покриває всю видиму поверхню дивану включно з задньою спинкою. 

 Приваблива ціна: всього 600євро, замість 700євро. Акція діє до кінця літа!

Категрія Classic


Кутовий диван в натуральній шкірі від італійського виробника Alberto Nieri. Диван дуже зручний: мякі і високі сидіння, в міру висока спинка, пухкі подушки, що знімаються. Диван нерозкладний, проте, достатньо просторий щоб зручно влягтися для відпочинку. Високоякісна натуральна шкіра кольору літнього неба покриває всю видиму поверхню дивану включно з задньою спинкою. 

Розміри 320/200см

Ціна 920євро

 Доступна розстрочка по виплаті


ПРЕРЕЇХАВ ДО ЖОВКВИ

Розкішний антикварний диван з кріслом у стилі Бароко. Ексклюзивне поєднання дивану Честерфілд з багатою різьбою. Обшивка з натуральної шкіри, пухові сидіння, густо вистьобані капітонами спинки і надзвичайно красива деревяна оправа. Ціна набору 1100євро  /Зі знижкою 1000євро!

Можна окремо: диван за 820євро, крісло- 280євро

 


Пропонуємо на ексклюзивний шкіряний диван в дубовій оправі!

Це поєднання елегантності та витривалості!

Матеріали найвищої якості: Обшивка з міцної темно зеленої шкіри. Цей диван виглядає розкішно і прослужить вам багато років.

Стійкий дубовий каркас:

Дубова основа забезпечує надійність та витривалість, а ще вона чудово виглядає

Цільнолита м'яка основа:Це не лише ідеальна форма для максимального комфорту, але і справжня інвестиція у майбутнє: цільнолита основа най надійніший тип мяких настилів, що ніколи не втрачає форму. Розміри 220х93х95см

Диван знаходиться у відмінному стані та продається по доступній ціні

Ціна 590євро, до кінця місяця ціну знижено до 550євро


Переїхав до Жовкви

Представляємо вам тримісний диван від престижного італійського бренду Alberto Nieri.

Елегантна модель у класичному стилі. Кожен елемент дивану обшитий високоякісною натуральною шкірою кольору антрацит. Дерев'яні елементи з різьбою додають особливого шарму та роблять його ще більш ексклюзивними.

Міцна посадка, знімні сидіння та високі спинки з валиками забезпечують зручність і підтримку під час сидіння. Розрахований на великі навантаження.

Що також важливо, ця модель в належному стані, ідеально збережена й чудово виглядає. Диван буде радувати вас протягом тривалого часу, додаючи стиль та клас вашому інтер'єру

ціна: всього 520євро

До кінця серпня цю модель можна придбати з великою знижкою всього за 420євро! Доступна розстрочка по виплаті

 


Пара тримісних шкіряних диванів Chesterfield у вишуканій натуральній шкірі кольору слонової кості. Висока спинка з каретною стяжкою, компактні округлі поручні з декором та зручні пружні сидіння: ця модель втілює в собі справжній кластичний шарм. Вам неодмінно сподобається їхній витончений дизайн.

Дивани міцні і знаходяться в чудовому стані. Тепер ваш будинок може стати ще затишнішим та елегантнішим!

Розміри 190/85см кожен

Ціна кожного дивана - 650€   Доступна розстрочка по виплаті


Вишуканий тримісний диван від італійського бренду Alberto Nieri, модель Pompeii! Обшивка з високоякісної темно-зеленої шкіри, ніжки й декор з натурального дерева, оригінальна висока спинка з вертикальною прошивкою.

Відмінний стан і досконала якість! Розміри 205/95см

Він представляє собою дорогу й якісну модель, яку можна придбати за дуже доступною ціною: всього 650 євро

 Доступна розстрочка по виплаті

Не втрачайте шансу оновити ваш інтер'єр цим елегантним диваном!

категорія люкс 


Ексклюзивний комплект м'яких меблів 3+2+1 від італійського бренду Alberto Nieri!

Особливості моделі:

- Високоякісна натуральна карамельно-бежева шкіра покриває всю видиму поверхню диванів разом з задніми спинками. Розкішний вигляд , довговічність і зручність у користуванні забезпечена на багато років

- Вишукані обтічні форми, які гармонійно впишуться в класичному інтерєрі

- Оздоблений вставками з натурального лакованого дерева по периметру, що надає додатковий шарм

- В міру високі спинки з дерев'яною стяжкою, які забезпечують підтримку, комфорт і оригінальний дизайн

- Пружні знімні сидіння і зручні, не надто широкі поручні для максимальної зручності.

Дивани оснащені логотипами та паспортами виробника, що підкреслює їх високу якість та оригінальність. Меблі в чудовому стані і мають ефектний вигляд

Розміри 215х90х90, 169х90х90 і 100х90х90см

 

Цей гарнітур доступний за вигідною ціною: всього 1350€ (що приблизно у 8 разів дешевше нових)

А до наступного оновлення даруємо додаткову знижку у 100€!

 

Досить мріяти про елегантний інтер'єр — ці меблі вже готові дарувати красу і комфорт у вашій оселі

 


Шукаєте комплект м’яких меблів, який поєднує в собі елегантність і зручність? Пропонуємо вам дивани від італійського бренду Alberto Nieri!

Надзвичайний комфорт: Наші дивани бездоганно м'які та затишні, створені для справжнього відпочинку.

Ексклюзивний дизайн: Обтічні форми та елегантні розлогі поручні додають інтер'єру вишуканості. Знімні подушки на спинках, поручнях та сидіннях забезпечують додатковий комфорт.

Природні матеріали: Усю видиму поверхню диванів покриває натуральна шкіра, що надає меблям розкішного вигляду, а нижня частина оздоблена вставками з капового дерева з інтарсією.

 Меблі в чудовому стані та доступні за привабливою ціною: ціна набору 1350євро

До наступного оновлення ціну знижено до 1200євро!

 


Вишуканий шкіряний диван від Alberto Nieri. Це елегантна об'ємна модель у неокласичному стилі, яка подарує неперевершений шарм у Ваш простір.

Обшивка з високоякісної натуральної шкіри ніжно-кремовго кольору. Пухкі знімні подушки на сидіннях, спинках і поручнях створюють відчуття неперевершеної мякості , наче на хмаринках.

Витончені широкі поручні у формі пелюстки тюльпана: особлива частина меблевої композиції, яка надає солідності та елегантності.

Розміри 220/105см, висота спинки 90см

Доступна ціна!

Диван коштує 620євро


Переїхав до Жовкви

Комплект шкіряних диванів 3+2+1 від німецької фабрики Hukla. Вишукані і зручні меблі для відпочинку: висока мяка посадка, анатомічні спинки, що дарують підтримку для всієї спини, плечей та шиї, компактні поручні. Всю видиму поверхню диванів покриває високоякісна натуральна шкіра з сертифікатом якості LongLife. Дуже хороший стан, нерозкладні.

Ціна набору 1100євро  /Зі знижкою 990євро!

Можна придбати роздільно:

1-200євро

2-300євро

3-490євро


Елегантний шкіряний гарнітур 3+1+1. Вишукана класична модель у натуральній шкірі кольору карамелі. Дуже міцні і якісні: каркас метал/дерево, високоякісні мякі настили, що завжди зберігають ідеальну форму, всю видиму поверхню меблів покриває натуральна зносостійка і приємна на дотик шкіра. Досить жорстка висока посадка і спинка з правильним нахилом забезпечують приємний відпочинок. Завдяки високим ніжкам, під диванами буде гарна вентиляція і легко прибирати. Дуже хороший стан та елегантний вигляд, рекомендую!

190х80х90

100х80х90

100х80х90см

Ціна набору 900євро  /Зі знижкою 840євро! Доступна розстрочка по виплаті

категорія clasic


ЗАРЕЗЕРВОВАНО

Комплект мяких меблів 3+1+1.  Лаконічний прямолінійний дизайн, надзвичайно зручні широкі і в міру мякі сидіння, обшивка з натуральної білосніжної шкіри.

Мякі меблі мають міцну дерев'яну основу і високоякісний ППУ для надійної підтримки, високо припідняті над підлогою на стильних обшитих шкірою ніжках. Нерозкладні, але завдяки широким рівним сидінням, цілком зручні для горизонтального відпочинку.

Меблі у відмінному стані, дуже міцні і не вибагливі в догляді, легко миються (що дуже важливо для світлих диванів)

Розміри дивану 220х83х90 і крісла по 115х83х90 см

Ціна 930євро

До наступного оновлення ціну знижено до 830євро


Комплект стильних мяких меблів 3+1 у натуральній чорній шкірі. Дуже зручна і якісна модель:

комфортна в міру мяка посадка і досить високі пухкі спинки, що забезпечують ідеальну підтримку для всього тіла.  Завдяки мякеньким поручням на диванах зручно відпочивати як сидячи, так і вгоризонтальному положенні. 

Міцні деревяні каркаси, надійні мякі настили, що відмінно зберігають форму диванів і гарний стан обшивки

Розміри 210х95, 110х95см

Ціна набору 880євро, продаємо зі знижкою всього за 800євро! Знижка діє до наступного оновлення товару


Пишний зефірно-кремовий шкіряний гарнітур 3+2 від німецької фабрики Himolla. Дивани створені для комфортного відпочинку: вони  максимально обємні, мякі і комфортні. Широкі сидіння з високою посадкою, пухкі пологі поручні та мякесенькі спинки, на цих диванах затишно, як в обіймах матусі)

Всю видиму поверхню цих меблів покриває високоякісна італійська шкіра з сертифікатом якості Long Life. 

Розміри 240 і 190/110см

Ціна набору 980євро


Комплект стильних фірмових диванів 3+2 у темно-коричневій шкірі. Дуже зручна і якісна модель: міцні деревяні каркаси, надійні мякі настили, що відмінно зберігають форму диванів, зручна, в міру мяка посадка і досить високі спинки з валиками, що забезпечують ідеальну підтримку для тіла. Завдяки мякеньким пологим поручням на диванах зручно відпочивати як сидячи, так і вгоризонтальному положенні. Розміри 210х90х95 і 170х90х95 см

Гарний стан і доступна ціна: 890євро  /Зі знижкою 850євро!


Двомісний релакс-диван та крісло з Німеччини. Зручні і якісні меблі, що впишуться буквально в любий інтерєр. Всю їх поверхню покриває натуральна шкіра кольору айворі. У кожному сидінні вмонтовано механічні реклайнери. Дуже комфортна широка мяка посадка, високі пухкі спинки з валиками, гарний стан
Розміри і ціни:
двомісний реклайнер 165х90х95 -470євро
крісло реклайнер 110х90х95см -250євро

Комплект з двох тримісних диванів у контрасних кольорах. Сучасний дизайн, широка не висока посадка, низькі спинки, регулюється нахил поручнів. Дивани повністю шкіряні, зручні посидіти і полежати. 

розміри 220/100см

Ціна кожного 520євро


ЗАРЕЗЕРВОВАНО

Комплект тмяких меблів 3+1+1 у натуральній кремовій шкірі. Диван розкладний! Розміри 195х90х100

100х90х100см, спальна частина 180х135см

Ціна набору 1050євро  /Зі знижкою 980євро! Доступна розстрочка по виплаті

 


Ексклюзивний двомісний диван з натуральної шкіри червоного кольору

Особливості:

- Стильна модель: ефектний дизайн та обтічні форми, які підкреслять вашу індивідуальність.

- Якість на найвищому рівні: італійське пошиття, яке гарантує довговічність та елегантність.

- Неперевершений комфорт: м’які сидіння, зручні спинки і широкі поручні забезпечать вам максимальний релакс.

Відмінний стан та доступна ціна - ідеальне поєднання розкоші та економії!

Ціна 530євро, до на ступного оновлення ціну знижено до 500євро


Тримісний диван з у натуральній шкірі. Дуже комортна і мяка модель для зручного відпочинку: глибокі сидіння, високі спинки з регулюванням нахилу підголівника, пологі поручні, в яких також можна регулювати нахил. Високоякісна натуральна шкіра кольору слонової кості  покриває всю видиму поверхню моделі. Міцний каркас, високоякісні мякі настили, що відмінно тримають форму і забезпечують чудову підтримку для тіла. Диван нерозкладний, проте, досить зручний і просторий щоб полежати. Розміри 210х90х95см. Ціна 560євро Доступна розстрочка по виплаті


Стильний тримісний диван з Німеччини. Ідеальне рішення для сучасного інтерєру: лаконічний прямолінійрий дизайн, широка не висока посадка, низькі спинки, регулюється нахил поручнів. Диван повністю шкіряний, зручний посидіти і полежати. Красивий як не крути: можна ставити по середині кімнати.
Ціна 520€

 


Стильний тримісний диван з Німеччини. Ідеальне рішення для сучасного інтерєру: лаконічний прямолінійрий дизайн, широка не висока посадка, низькі спинки, регулюється нахил поручнів. Диван повністю шкіряний, зручний посидіти і полежати. Красивий як не крути: можна ставити по середині кімнати👍
Ціна 520€
 

ПЕРЕЇХАВ ДО ЖОВКВИ

Великий 3-4-місний диван від німецького виробника Mömax PREMIUM LIVING. Стильна і зручна модель у натуральній шкірі кольору слонової кості. Прямолінійний дизайн, зручні просторі сидіння, широкі поручні, які можна використовувати як столик. Диван нерозкладний, в гарному стані.

Розміри 238/90см

Ціна 590€  /Зі знижкою 500євро!

категорія classic

 


Стильний тримісний диван від італійського бренду NATUZZI.

Дуже зручна модель: м'які сидіння, розлогі поручні і оптимальної висоти спинка забезпечують справді якісний відпочинок.

Завдяки його ефектному дизайну ви зможете створити неповторну атмосферу в вашому домі.

Диван виготовлений міцних і довговічних матеріалів: надійний деревяний каркас, добротні м'які настили забезпечують чудову форму. Обшивка з натуральної шкіри теракотового кольору покриває всю видиму поверхню дивану, надаючи йому розкішного вигляду.

Ви можете бути впевнені, що цей диван прослужить вам багато років, зберігаючи гарний вигляд.

Розміри 220/95см, нерозкладний, в хорошому стані

Ціна 450євро  /Зі знижкою 400євро!

Не зволікайте! Відчуйте справжню розкіш гарного відпочинку на дивані від NATUZZI!

категорія clasic


Переїхав до Жовкви

Елегантний тримісний диван з у натуральній шкірі. Дуже комортна і мяка модель для зручного відпочинку. Натуральна шкіра кольору слонової кості покриває всю видиму поверхню моделі. Міцний деревяний каркас, надійні пружинні блоки у сидіннях, високоякісні мякі настили, що відмінно тримають форму і забезпечують чудову підтримку для тіла. Диван нерозкладний, проте, досить зручний і просторий щоб полежати. 

Ціна дивану 450євро,

 /Зі знижкою за 350євро!

Категорія classic 


Переїхав до Жовкви

Стильний шкіряний диван з електро реклайнерами у обидвох сидіннях. Розміри 225х80х110см. Ціна 720євро

/Зі знижкою 640євро!

Категорія classic 


Ексклюзив! Шкіряний тримісний диван для кінозалу. Електро і механічні реклайнери у двох сидіннях,регулюється нахил підголівників, вмонтований столик з підстаканниками. Високоякісна натуральна шкіра кольору слонової кості покриває всю видиму поверхню дивану.

Модель дуже зручна! Форма сидінь спроектована з урахуванням особливостей фігури людини: ідеальний розподіл ваги, підтримка ніг, спини, шиї та голови.

Дуже хороший стан: м'яка і міцна шкіра, надійні механізми, мякі настили чудово тримають форму. Без суттєвих слідів користування.

Ціна 720євро /Зі знижкою 650євро!

В наявності декілька моделей з реклайнерами у різних кольорах

категорія Classic

 


Нові фірмові матраци з Німеччини по дуууже доступнці ціні! Мякенькі трикотажні знімні чохли з антибактеріальним покриттям, в середині -настили високоякісних пінополіуританів різної жорсткості для ідеальної підтримки та зручності. У матрацах висотою 22 і 28см- крісм мяких настилів є пружинні блоки. І це все запаковане у герметичні вакуумні упаковки, завдяки чому матраци скручені в рол і займають мінімум місця. Після розпакування матрац набирає форму і стає готовим до використання. Ціни і розміри вказано на зображенні


Що таке цінові категорії? Ви вже мабуть помітили позначки в описі диванів преміум-люкс-класік-економ категорії? Це умовні позначки категорій, в які враховано якість і стан меблів. 

-До категорії Преміум та Люкс відносяться фірмові якісні меблі в дуже хорошому стані, з мінімальною кількістю заувавжень чи взагалі без них. Це можуть бути стокові, вживані меблі, ексклюзивні моделі і т.п. 

-Clasic категорія це золота серединка) Це самі популярні моделі, де чудово балансується ціна і якість. 

-До категрії Економ відносимо меблі уцінені, можливо з видимими слідами використання, по дуже доступній ціні



#шкірянідивани #ретромебель #сучаснідиванибу #меблізєвропи #меблікомфорт #кутовийдиван #реклайнер #вінтаж #оновленнямеблів #магазин_б.у_меблів #шкірянекрісло #дубоваоправа #шкірянімеблібу #двоміснийдиван #тримісний диван #розкладнийкутовийдиван #розкладнийдиван #диванліжко #дивантрансформер #диванрелакс #мякімеблільвів #мягкаямебельльвов #кожанаямебельбу #диванбу #мебельизгермании #диванвофис #диванвкабинет #диванвгостинную #диванедорого #диванвзал #диванувітальню #диванадачу #офіснімеблі #якіснімеблібу #фірмовийдиванбу #брендовімеблібу #natuzzi #nieri #ikea #longlife #caliaitalia #меблібузіталії #меблібузнімеччини #комфортнімеблі #знижки #акція

#розпродаж #hukla #himolla #italsofa #розпродаж #знижки